Štampa

Uputstva

IPTV set-top box MAG 250

 

 

 

 

 

 

Obezbedjivanje internet veze sa IPTV STB uredjajem je isključivo preko rutera koji posedujete. Veza izmedju rutera i IPTV STB uredjaja se moze ostvariti na 2 načina (u zavisnosti šta posedujete od opreme): LAN (UTP) kablom (žično) ili WIFI USB adapterom (bežično). Lan kabal i wifi usb adapter se ne dobijaju u IPTV STB paketu.

 

Multifunkcionalnost

Set-top box MAG 250 zadovoljava sve moderne zahteve za multimedijalne uređaje, uključujući i podršku za video streaming, video na zahtjev, reprodukciju digitalnih kanala u visokom kvalitetu, pristup YouTube-u, kao i Internet pretraživač.

 

TV

Gledajte preko 100 digitalnih TV kanala na vasem televizoru (stare ili nove generacije) sa SET-TOP BOX MAG 250 uredjajem poslednje generacije.

 

Gledajte svih 100 digitalnih TV kanala preko jednog kanala na Vasem televizoru (velika prednost za stare televizore koji nemaju mogucnost memorisanja velikog broja kanala).

Izbor TV kanala je od sada jednostavniji sa funkcionalnim korisnickim interfejsom i prozorom pregleda trenutno izabranog TV programa sa leve strane (slika u sredini). 

 

YOUTUBE

Od sada mozete gledati najomiljeniji video snimak sa YOUTUBE-a na Vasem televizoru jednostavno i prakticno. 

IPTV SET-TOP BOX MAG 250 Vam nudi mogućnost pregleda YOUTUBE-a snimka i to na Vašem televizoru. Vrlo jednostavno, brzo i praktično možete pregledati YOUTUBE snimak spota vašeg omiljenog pevača ili najsmesnije YOUTUBE video klipove a da ne palite svoj mobilni telefon  niti da pokrećete kućni računar već direktno gledate na Vašem televizoru (SMART). Ukoliko niste povezali tastaturu  sa IPTV STB uredjajem, za potrebe pretraživanja YOUTUBE-a, mozete koristiti grafički iscrtanu tastaturu pokretanjem sa daljinskog upravljača - vrlo praktično.

 

INTERNET BROWSER

Surfujte, chat-ujte, pregledajte svoje mail-ove, koristite sve pogodnosti pretrage na internetu uz fenomenalnu opciju internet browser

Ostanite u kontaktu sa porodicom I prijateljima na omiljenim društvenim mrežama, pošaljite tvit, ažurirajte status ili izmenite profil na facebook-u, lajkujte, lajkujte i lajkujte i to sve na svom televizoru.

 

Želite da pogledate prognozu vremena, on line rezultate utakmica , igrajte on line igrice možete sve uz ovu sjajnu opciju IPTV STB MAG 250 uredjaja - INTERNET BROWSER.

Budite on line i na svom televizoru

 

RADIO

Slušanje radia je nezamenjiv deo atmosfere svakog doma

U ponudi je preko 20 različitih radio stanica sa sjajnim zvukom, dok je Naxi radio sa svojom naxi digital ponudom različitih žanrova muzike potpuno digitalan i bez reklama.

Slušajte radio na svom televizoru u svakoj pauzi gledanja televizije.

 

Agencija TrujaGroup, Internet Service Provider... saznaj više

Kontakt Adresa

  • Žarka Zrenjanina 105,               26226 Mramorak,                       Srbija
  • trujagroup@gmail.com
  • Kontaktirajte nas
  • Pronađite nas

Widgetkit Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."