SERVISNE INFORMACIJE

RADIO BUS KOVIN - vesti, informacije, oglasi, forum
 • RADNO VREME TOKOM PRAZNIKA I DEŽURNI LEKARI DOMA ZDRAVLJA

  Tokom predstojećih praznika OU Kovin, Pošta, državne ustanove, javna preduzeća, banke neće raditi 1., 2. i 7.januara. Prema Zakonu o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, Nova godina (1. i 2. januar), kao i prvi dan Božića praznuju se kao neradni dani.

  JKP ,,Kovinski komunalac“ neće raditi do kraja nedelje (1., 2. i 3.januara), dok će Služba za iznošenje smeća ovog preduzeća raditi po ustaljenom rasporedu,nezavisno od praznika.

  Služba hitne medicinske pomoći dežura 24h. Dečji lekar, Milan Gulan, dežuraće 2.januara. U petak 3.januara u medicini rada, prva smena je dr Marina Zelenović. Istog dana na odeljenju opšte prakse medicine, prepodne radiće doktori Jovica Todorović i Božica Lovre, a popodne dr Bilja Nikolić. Na dečjem odeljenju dežuraće Vesna Veselinović i Dalibor Andrejević, a popodnevna smena biće Bilja Dobrić i Dalibor Andrejević.

  Sve filijale Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje radiće danas 31.decembra produženo, do 18 časova, kako bi se omogućilo osiguranicima da blagovremeno podnesu zahtev i ostvare pravo na penziju u skladu sa uslovima važećim u 2019. godini.

 • PLANIRANO ISKLJUČENJE STRUJE 8.DECEMBRA

  Kako su nas obavestili iz Elektrovojvodine u nedelju 8.decembra neće biti struje u pojedinim mestima kovinske opštine. Struje neće biti u Dubovcu, Šumarku, u mestima Velika Vrela i Beli Breg od 10h do 13h. 

   

   

 • ISKLJUČENJE ELEKTRIČNE ENERGIJE 16. I 17.SEPTEMBRA

   

  Iz Elektrovojvodine obaveštavaju da 16. i 17.septembra neće biti struje u pojedinim delovima grada i naseljenim mestima zbog radova na EEO. Potrošači Kovina, ulica Krečanska od broja 15 do kraja, Žarkovca, Bolničkog Imanja i Manastirske Rampe, ostaće bez struje, u ponedeljak 16.septembra, od 08:30h do 12:30h. Sutradan 17.septembra u istom vremenskom periodu je planirano isključenje električne energije u Malom Bavaništu i Deliblatskom ritu. 

 • POJEDINI DELOVI ULICA U KOVINU SUTRA BEZ STRUJE

  Struja 05Iz Elektrovojvodine obaveštavaju da će zbog radova na mreži, 24.jula, pojedini delovi naseljenog mesta u Kovinu ostati bez stuje. Deo ulice JNA od Trga Oslobođenja do Dimitrije Tucovića, deo ulice Svetozara Markovića od Vatrogasne do Poštanske, ulice Vatrogasna i Poštanska, kao I zgrada autobuske stanice neće imati struju od 9:30h do 11:30h.

 • ISKLJUČENJE STRUJE 11., 15. I 16.JULA U KOVINU

  struja- radovi na mreziIz Elektrovojvodine obaveštavaju da će 11. I 15.jula biti isključena električna energija u pojedinim delovima naseljenog mesta u Kovinu. Struju u četvrtak 11.jula od 9:30h do 14h neće biti u sledećim ulicama: Nušićeva od Đure Petrovića do Ive Lole Ribara, cela ulica Đure Petrovića, Nemanjina od Đure Petrovića do 4. Oktobra, kao i cela ulica Dimitrije Tucovića. Takođe struje nećće biti u Proleterskoj od Vatrogasne do 4 Oktobra, u ulici Dejana Branka od Vatrogasne do 4 Oktobra, Svetozara Markovića od Vatrogasne do 4. Oktobra, zatim ulica Mihajla Pupina od Cara Lazara do Smederevske, ulica Svetog Save od Laze Kostića do Zmaj Jovine, potom ulica Vuka Karadžića od Knićaninove do Koče Anđelkovića, Ive Lole Ribara od Cara Lazara do Smederevske . Istog dana planirano je isključenje u Beogradskoj ulici od Ive Lole Ribara do Laze Kostića, kao i u Smederevskoj od Laze Kostića do Koče Anđelkovića.

  Sledeće nedelje, 15.jula od 9:30h do 14h struju neće imati naselje preko puta Ponjavice, od Vašarske do Svetozara Miletića, Smederevska od Vašarske do Svetozara Miletića, kao i ulica Dejana Branka od Vašarske do Sonje Marinković. U ponedeljak 15.jula najavljeno je isključenje i u ulicama Cara Lazara od Trga Žarka Zrenjanina do Svetozara Miletića, cela Vašarska i Kovinska. Struju neće imati ni ulica Vuka Karadžića od Svetozara Miletića do Trga Žarka Zrenjanina, Svetozara Markovića, Trg Žarka Zrenjanina I cela ulica Sonje Marinković.

  Narednog dana 16.jula cela ulica Sterije Popovića, potom JNA od Trga Oslobođenja do Cara Lazara, Svetozara Markovića od Sonje Marinković do Poštanske I svi kiosci na pijaci neće imati struju u vremenskom period od 9 do 11h. Takođe, u istom terminu, planirano je isključenje i u ulicama Dejana Branka od Sonje Marinković do Poštanske, Proleterska od Sterije Popovića do Poštanske.

Agencija TrujaGroup, Internet Service Provider... saznaj više

Kontakt Adresa

 • Žarka Zrenjanina 105,               26226 Mramorak,                       Srbija
 • trujagroup@gmail.com
 • Kontaktirajte nas
 • Pronađite nas

Widgetkit Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."