SERVISNE INFORMACIJE

RADIO BUS KOVIN - vesti, informacije, oglasi, forum
 • ISKLJUČENJE STRUJE U BAVANIŠTU

  struja4Kako su nas obavestili iz Elektrovojvodine, u ponedeljak 25. decembra, u vremenu od 10 do 14h, bez struje će ostati sledeći delovi ulica u Bavaništu: Svetislava Kanačkog, Bore Radića, Žarka Zrenjanina, Trg Zorana Đurđeva, Zeleni sokak, Banatska, Njegoševa, Ulica Svetog Save, Vukice Mitrović, Veljka Lukića, Vuka Karadžića i Vikaja.

 • PLANIRANA ISKLJUČENJA ELEKTRIČNE ENERGIJE

  Struja 05

  Kako su nas obavestili iz Elektrovojvodine, zbog radova na el.mreži, u četvrtak 14.decembra u periodu od 09h do 12h, struju neće imati sledeći delovi ulica u Kovinu: Ul. Cara Lazara od Ive Lole Ribara do Koče Anđelkovića, potom Nušićeva od Ive Lole Ribara do Koče Anđelkovića, Mihajla Pupina od Vojvođanske do Cara Lazara, Vojvođanska od Đure Petrovića do 4.oktobra, zgrade u Ulici Cara Lazara 87 C i 87 D (zgrade solidarnosti) i zgrada PIK.  Takođe, u nedelju 17.decembra u periodu od 09:30 do 10h i od 14h do 14:30h bez struje će ostati naseljena mesta Beli Breg, Dubovac i Šumarak. 

   

 • PLANIRANA ISKLJUČENJA ELEKTRIČNE ENERGIJE

  struja- radovi na mreziIz Elektovojvodine obaveštavaju da su zbog radova na mreži, sutra i 12.decembra, planirana isključenja električne energije. U petak 08.decembra, struju neće imati industrijska zona u Kovinu u vremenu od 08:30 do 09:00h, Gaj, Šumarak i Dubovac isto od 08:30 do 09:00h, kao i u periodu od 12h do 12:30h. U subotu 12.decembra u vremenu od 09h do 11h, bez struje, ostaće sledeci delovi ulica u Bavaništu: Ul. Veljka Lukića od Zmaj Jovine do Takovske, Bore Radića od Zmaj Jovine do Vuka Karadzića i Takovska od Veljka Lukića do Bore Radića. 

 • ISKLJUČENJA STRUJE U BAVANIŠTU

  Struja 05Kako su nas obavestili iz Elektrovojvodine, u petak 03. novembra u vremenu od 09 do 14.30h deo naseljenog mesta Bavanište - „Mengeš“ neće imati struje. U ponedeljak 06. novembra, u istom periodu bez struje će ostati sledeći delovi ulica u Bavaništu: Proleterska, od 29. novembra do Takovske; Banatska, od Zmaj Jovine do Takovske; Takovska, od Proleterske do Brestovačkog aleja i Zmaj Jovina, od Banatske do Proleterske ulice.

 • U NEDELJU 01. OKTOBRA OD 09 DO13h CELA OPŠTINA BEZ STRUJE

  Struja 05Kako su nas obavestili iz Elektrovojvodine, u nedelju 01. oktobra, u vremenu od 09 do 13h, zbog remonta na trafostanici 110, cela opština Kovin neće imati struje.

Agencija TrujaGroup, Internet Service Provider... saznaj više

Kontakt Adresa

 • Žarka Zrenjanina 105,               26226 Mramorak,                       Srbija
 • trujagroup@gmail.com
 • Kontaktirajte nas
 • Pronađite nas

Widgetkit Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."