SERVISNE INFORMACIJE

RADIO BUS KOVIN - vesti, informacije, oglasi, forum
 • PLANIRANO ISKLJUČENJE STRUJE 8.DECEMBRA

  Kako su nas obavestili iz Elektrovojvodine u nedelju 8.decembra neće biti struje u pojedinim mestima kovinske opštine. Struje neće biti u Dubovcu, Šumarku, u mestima Velika Vrela i Beli Breg od 10h do 13h. 

   

   

 • ISKLJUČENJE ELEKTRIČNE ENERGIJE 16. I 17.SEPTEMBRA

   

  Iz Elektrovojvodine obaveštavaju da 16. i 17.septembra neće biti struje u pojedinim delovima grada i naseljenim mestima zbog radova na EEO. Potrošači Kovina, ulica Krečanska od broja 15 do kraja, Žarkovca, Bolničkog Imanja i Manastirske Rampe, ostaće bez struje, u ponedeljak 16.septembra, od 08:30h do 12:30h. Sutradan 17.septembra u istom vremenskom periodu je planirano isključenje električne energije u Malom Bavaništu i Deliblatskom ritu. 

 • POJEDINI DELOVI ULICA U KOVINU SUTRA BEZ STRUJE

  Struja 05Iz Elektrovojvodine obaveštavaju da će zbog radova na mreži, 24.jula, pojedini delovi naseljenog mesta u Kovinu ostati bez stuje. Deo ulice JNA od Trga Oslobođenja do Dimitrije Tucovića, deo ulice Svetozara Markovića od Vatrogasne do Poštanske, ulice Vatrogasna i Poštanska, kao I zgrada autobuske stanice neće imati struju od 9:30h do 11:30h.

 • ISKLJUČENJE STRUJE 11., 15. I 16.JULA U KOVINU

  struja- radovi na mreziIz Elektrovojvodine obaveštavaju da će 11. I 15.jula biti isključena električna energija u pojedinim delovima naseljenog mesta u Kovinu. Struju u četvrtak 11.jula od 9:30h do 14h neće biti u sledećim ulicama: Nušićeva od Đure Petrovića do Ive Lole Ribara, cela ulica Đure Petrovića, Nemanjina od Đure Petrovića do 4. Oktobra, kao i cela ulica Dimitrije Tucovića. Takođe struje nećće biti u Proleterskoj od Vatrogasne do 4 Oktobra, u ulici Dejana Branka od Vatrogasne do 4 Oktobra, Svetozara Markovića od Vatrogasne do 4. Oktobra, zatim ulica Mihajla Pupina od Cara Lazara do Smederevske, ulica Svetog Save od Laze Kostića do Zmaj Jovine, potom ulica Vuka Karadžića od Knićaninove do Koče Anđelkovića, Ive Lole Ribara od Cara Lazara do Smederevske . Istog dana planirano je isključenje u Beogradskoj ulici od Ive Lole Ribara do Laze Kostića, kao i u Smederevskoj od Laze Kostića do Koče Anđelkovića.

  Sledeće nedelje, 15.jula od 9:30h do 14h struju neće imati naselje preko puta Ponjavice, od Vašarske do Svetozara Miletića, Smederevska od Vašarske do Svetozara Miletića, kao i ulica Dejana Branka od Vašarske do Sonje Marinković. U ponedeljak 15.jula najavljeno je isključenje i u ulicama Cara Lazara od Trga Žarka Zrenjanina do Svetozara Miletića, cela Vašarska i Kovinska. Struju neće imati ni ulica Vuka Karadžića od Svetozara Miletića do Trga Žarka Zrenjanina, Svetozara Markovića, Trg Žarka Zrenjanina I cela ulica Sonje Marinković.

  Narednog dana 16.jula cela ulica Sterije Popovića, potom JNA od Trga Oslobođenja do Cara Lazara, Svetozara Markovića od Sonje Marinković do Poštanske I svi kiosci na pijaci neće imati struju u vremenskom period od 9 do 11h. Takođe, u istom terminu, planirano je isključenje i u ulicama Dejana Branka od Sonje Marinković do Poštanske, Proleterska od Sterije Popovića do Poštanske.

 • NOVA ISKLJUČENJA STRUJE OVE NEDELJE

  struja4Iz Elektrovojvodine obaveštavaju da su, ove nedelje, planirana isključenja električne energije u pojedinim delovima naseljenog mesta u Kovinu. U utorak 25.juna od 9:15h do 12:15 struje neće biti u sledećim ulicama: Dimitrija Tucovića od JNA do Nemanjine, Svetozara Markovića od Vatrogasne do Poštanske, Đure Petrovića od JNA do Nemanjine, Trg Oslobođenja (neparna strana), zatim od Nemanjina od Đure Petrovića do Dimitrija Tucovića (leva strana). Istog dana struju neće imati cela Vatrogasna ulica, deo ulice Mihajla Pupina od Vojvođanske do Cara Lazara, deo ulice Vojvođanska od M. Pupina do Dimitrije Tucovića, deo ulice Cara Lazara od Ivo Lole Ribara do Zmaj Jovine, deo ulice Koče Anđelkovića od Nušićeve do Cara Lazara, kao i deo Nušićeve od broja 23 do Koče Anđelkovića. Narednog dana 26.juna u istom vremenskom periodu od 9:15 do 12:15h, struju neće imati deo ulice Koče Anđelkovića od Vojvođanske do Nušićeve, Užička cela (blok 62), deo ulice Karađorđeva od Koče Anđelkovića do Petra Drapšina, potom deo Zmaj Jovine od Karađorđeve do Cara Lazara, deo ulice Petra Drapšina od Karađorđeve do Vojvođanske, cela JPBO, zatim Cvetne do Bolničke i deo ulice Đure Jakšića od broja 29 do Broja 63. Zgrada Doma kulture i zgrade Lamela 1 i Lamela 2 u ulici Trg Oslobođenja 1. i 3. neće imati struju 27.juna od 9:15 do 12:15h

Agencija TrujaGroup, Internet Service Provider... saznaj više

Kontakt Adresa

 • Žarka Zrenjanina 105,               26226 Mramorak,                       Srbija
 • trujagroup@gmail.com
 • Kontaktirajte nas
 • Pronađite nas

Widgetkit Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."