SERVISNE INFORMACIJE

RADIO BUS KOVIN - vesti, informacije, oglasi, forum
 • PLANIRANO ISKLJUČENJE ELEKTRIČNE ENERGIJE

  Zbog radova na mreži 4. i 5.februara deo naseljenog mesta u Kovinu neće imati struju. Iz Elektrovojvodine najavili su da sutra od 9h do 10:30h neće biti struje u zgradama u ulici JNA 2,4,7 i 9, kao i u ulici Cara Lazara 75. U istom periodu struju neće imati zgrada Opštine, suda i barake iz Centra za kulturu Kovin.

  Narednog dana, 5.februara, planirano je isključenje električne energije od 9h do 10:30h u sledećim ulicama: JBPO (cela), deo ulice Cara Lazara do Cvetne do Bolničke I deo ulice Đure Jakšića od broja 29 do 63.

 • RADNO VREME TOKOM PRAZNIKA I DEŽURNI LEKARI DOMA ZDRAVLJA

  Tokom predstojećih praznika OU Kovin, Pošta, državne ustanove, javna preduzeća, banke neće raditi 1., 2. i 7.januara. Prema Zakonu o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, Nova godina (1. i 2. januar), kao i prvi dan Božića praznuju se kao neradni dani.

  JKP ,,Kovinski komunalac“ neće raditi do kraja nedelje (1., 2. i 3.januara), dok će Služba za iznošenje smeća ovog preduzeća raditi po ustaljenom rasporedu,nezavisno od praznika.

  Služba hitne medicinske pomoći dežura 24h. Dečji lekar, Milan Gulan, dežuraće 2.januara. U petak 3.januara u medicini rada, prva smena je dr Marina Zelenović. Istog dana na odeljenju opšte prakse medicine, prepodne radiće doktori Jovica Todorović i Božica Lovre, a popodne dr Bilja Nikolić. Na dečjem odeljenju dežuraće Vesna Veselinović i Dalibor Andrejević, a popodnevna smena biće Bilja Dobrić i Dalibor Andrejević.

  Sve filijale Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje radiće danas 31.decembra produženo, do 18 časova, kako bi se omogućilo osiguranicima da blagovremeno podnesu zahtev i ostvare pravo na penziju u skladu sa uslovima važećim u 2019. godini.

 • PLANIRANO ISKLJUČENJE STRUJE 8.DECEMBRA

  Kako su nas obavestili iz Elektrovojvodine u nedelju 8.decembra neće biti struje u pojedinim mestima kovinske opštine. Struje neće biti u Dubovcu, Šumarku, u mestima Velika Vrela i Beli Breg od 10h do 13h. 

   

   

 • ISKLJUČENJE ELEKTRIČNE ENERGIJE 16. I 17.SEPTEMBRA

   

  Iz Elektrovojvodine obaveštavaju da 16. i 17.septembra neće biti struje u pojedinim delovima grada i naseljenim mestima zbog radova na EEO. Potrošači Kovina, ulica Krečanska od broja 15 do kraja, Žarkovca, Bolničkog Imanja i Manastirske Rampe, ostaće bez struje, u ponedeljak 16.septembra, od 08:30h do 12:30h. Sutradan 17.septembra u istom vremenskom periodu je planirano isključenje električne energije u Malom Bavaništu i Deliblatskom ritu. 

 • POJEDINI DELOVI ULICA U KOVINU SUTRA BEZ STRUJE

  Iz Elektrovojvodine obaveštavaju da će zbog radova na mreži, 24.jula, pojedini delovi naseljenog mesta u Kovinu ostati bez stuje. Deo ulice JNA od Trga Oslobođenja do Dimitrije Tucovića, deo ulice Svetozara Markovića od Vatrogasne do Poštanske, ulice Vatrogasna i Poštanska, kao I zgrada autobuske stanice neće imati struju od 9:30h do 11:30h.

Agencija TrujaGroup, Internet Service Provider... saznaj više

Kontakt Adresa

 • Žarka Zrenjanina 105,               26226 Mramorak,                       Srbija
 • trujagroup@gmail.com
 • Kontaktirajte nas
 • Pronađite nas

Widgetkit Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."